Tukisäätiö 30 vuotta - golfin juhlakisa
 
Kauniissa aurinkoisessa syysilmassa pelattiin Lappeenrannan teknillisen yliopiston tukisäätiön golfkisa sekä LTKY:n kisa. Paikkana oli Tuosan kenttä, jota on sanottu yhdeksi Suomen hienoimmista kentistä. Maisemat ovat hienot, kun Saimaa on näkyvissä lähes koko pelikierroksen ajan.
 
Juhlakisaan oli ilmoittautunut ennakolta ennätykselliset 65 pelaajaa. Kisan isäntänä toimi tukisäätiön hallituksen puheenjohtaja Timo Vartiainen ja hänen apunaan LUT:n Harri Partanen. Kisaa olivat rakentamassa myös Timo Alho tukisäätiöstä sekä Riitta Salminen LUT:lta.
 
Kisassa pelattiin koko kisan voitosta, LUT:n mestaruudesta, opiskelijoiden mestaruudesta sekä LUT:n ja Saimian välinen joukkuekisa. Myös lähimmäs lippua ja pisin drive olivat pienempinä kilpailuina mukana.
 
Koko kisan voitti opiskelija Tuomas Sorsa, joka edustaa Lahden Golf -seuraa. Toiseksi tuli LUT:n Olli Pekkarinen ja kolmanneksi Saimian Jarmo Kemppinen. Molemmat edustavat paikallista Viipurin Golfia. LUT:n mestaruuden voitti edellä mainittu Olli Pekkarinen. Voittajakolmikko sai pokaalit ja pienet tavarapalkinnot sekä kisan voittajat saivat lisäksi kiertopalkinnon vuodeksi haltuunsa. Opiskelijoiden mestaruuden voitti kokonaiskisan voittaja Tuomas Sorsa.
 
Lähimmäs lippua -kisan voitti Lappeenrannan kaupungin talousjohtaja Tuija Ahonen, joka edustaa paikallista Viipurin Golfia. 
 
Pelaajat vaikuttivat tyytyväisiltä päivään: hyvä ilma, hyvät kentät, hyvää seuraa ja hyvää ruokaa. Mitä voi muuta toivoa. Kuvia tapahtumasta on tukisäätiön sivulla www.lut-tukisaatio.fi. Kuvat ovat pelaajien itsensä ottamia.
 
 
KUVA 1 Jukka Evälahti, Timo Vartiainen ja Ossi Vilhu pelin tuoksinassa (kuva: neljäs pelaaja Olli Nuuttila)
KUVA 2. Pitkä draivi

LUT-yliopiston ja ammatillisen koulutuksen tukisäätiö

Yliopistonkatu 34, PL 20
53851 Lappeenranta

Toimisto: Huone 6329

puh. 045 6440 913
email: info(at)lut-tukisaatio.fi

Ajo-ohje
Tietosuojaseloste


Käsittelemme hakemuksia noin kahden viikon välein.
Sivuston toteutus: Kaakon Nettipalvelu Oy